Secret of Manathon

Del 7: Den stora revanschen

Fire Gigas stoppade oss brutalt i vår framfart i senaste avsnittet. Nu är det dags att ta itu med honom. Vi gör det på bästa möjliga sätt; vi grindar. Till ett montage.

Fortsätt gärna kommentera med råd, sågningar och hyllningar. Numera kan ni också twittra till eller om oss. Skicka en tweet till @Brunlof eller @tobbefix, och glöm inte att tagga inlägget med #Manathon.

Fire Gigas, we must break you!

Kommentarer

 1. Niklas Sintorn skriver:

  Åh vad glad jag blir när det går bra för er! Ni verkar nu dessutom gått ifrån padawan-stadiet och blivit riktiga SoM-jedis, bra jobbat!

  Och btw… Montaget var FETT EPISKT!

 2. Tommy Håkansson skriver:

  Montaget. MONTAGET! Det bästa jag någonsin sett i ett Let’s Play. Det blev personligt, och hoppfull hämndlystnad med en historik bakom.

 3. Ebriusum aka Ebbeföfaen skriver:

  Känns som ni funnit lite av glädjen i spelet! Skönt att se er äga Fire Gigas till smulor och vem kan motstå ett klassiskt tränings-montage.

 4. Trazh skriver:

  Har inte tagit mig tid till att kolla på Secret of Manathon än (förlåt). Vill inte spoila för mig själv.
  Men! Kollade kommentarerna och blev nyfiken på montaget. Är fan bland det mest episka jag sett. Starkt jobbat med bossen!

 5. Malin Söderberg skriver:

  Jag vet att vi inte ska klappa varandra på ryggen såhär offentligt men ÅH GUD MONTAGET!!!!!1!11!11!

 6. Isak skriver:

  Vill bara påpeka en lite grej. Tar ni nej till sova så får ni frågan om ni vill spara. När jag var liten kallade jag detta “ett fusk”.

Skriv en kommentar