Först och främst vill vi tacka för alla fina bidrag som kom in förra veckan. Er kreativitet flödar och vi hoppas få fortsätta elda på den. Vår plan är givetvis också att alla besökare ska få se ett urval av de bidrag som kom in i framtiden också.

Men som tidigare utlovat så finns det ingen tid för vila – vinnaren från förra veckan har blivit informerad och var det inte du som stod som den lyckliga vinnaren så får du en ny chans denna vecka. Nytt uppdrag, nya priser. Se videon här nedan:

Vad ni tävlar om denna vecka:

  • Gears of War 3 (Xbox 360)
  • Halo: Combat Evolved Anniversary (Xbox 360)
  • 320 GB hårddisk till Xbox 360 (med tranfer cable)
  • Spel på disken; Lego Star Wars 3
  • Kod till Alan Wake’s American Nightmare (ej med i videon)

Vad ni ska göra:

I vår andra tävling vill vi att ni gör (skamlig) reklam för eran favoritsajt Svampriket. Hur nu går tillväga är helt upp till er. Vill ni ringa in till radio och berätta varför vi är så bra? Dela ut flyers utanför ICA? Skriva in till lokaltidningen och berätta om oss? Det är, precis som förra veckan, helt upp till er!

Lämna era bidrag:

Den reklam ni gör måste kunna bevisas på något sätt, gärna genom foto eller video. Malia därefter bilden/videon eller en länk till tavling@svampriket.se, tillsammans med fullständigt namn och adress. Tävlingen pågår fram till söndagen den 8:e april kl. 20:00.

Lycka till!