Secret of Manathon

Del 16: Den med Åke och buggarna

Vi springer på fler buggar i jakten på vårt sjunde manafrö.

Glöm inte att tagga era tweets med #Manathon när ni twittrar om våra framgångar. Vill ni nå oss personligen är det @brunlof och @tobbefix som gäller.

Kommentarer

 1. Tobias Andersson skriver:

  Nån som har koll på det här med Secret of Mana får gärna berätta om det är vanligt med de buggar vi springer på. Att få dubbla orbs ur kistor är ju trevligt men att fastna i berg är ingen hit.

 2. Johan Turambar Landerholm skriver:

  Nu känner jag att jag inte kan hålla mig i det dolda längre. Jag har sen någon dag börjat spela Secret of Mana igen, den här gången på rätt format. Jag har nämligen köpt ett till snes’en, tror det är lite av er förtjänst. Innan har jag bara spelat det på iphonen.

  Angående buggandet med att fastna i väggar så hände det för mig också, och precis på samma ställe (nedanför Sage Joch’s place). Och sen det här med orberna, jag tror det helt enkelt är så att ni har missat att plocka upp (hitta) orber under spelets gång och att spelet kompenserar för detta genom att ge er dubbla. För nivån på era vapen hamnade på samma nivå som för mig vid det stället, efter att ni fått dubbla orber.

  En sak till som jag inte vet om ni har noterat men som ni har kommenterat ibland är att det går faktiskt att undvika fysiska attacker genom att när motståndaren anfaller trycka i motsatt riktning som anfallet kommer ifrån. Det här är lättast på projektilattacker men fungerar när dom har svärd och sånt också. Och som ni har märk så nästan automatblockar man lättare fiender.

  För övrigt tycker jag det är grymt bra det ni gör och jag ser alltid fram emot tisdagskvällar när avsnitten kommer upp!

Skriv en kommentar