En vacker dag, en flicka kom till mig.
Rättare sagt, hon var en rikigt snygg tjej.
Hennes namn var Juliet.
Hon var det vackraste jag sett.
Tyvärr hade hon redan en kille,
så det här med att ligga, var inget hon ville.
Istället ville hon mig ge ett fartfyllt äventyr.
Helt skruvat, rubbat och helt överstyr.
Tillsammans gick vi på zombiejakt, klöv skallar,
och motorsågade ballar.
Under resans gång hennes familj jag lärde känna,
de fick mig verkligen att känna mig som hemma.
Jag blev en del av deras zombie-jägar-kultur,
inte en endaste gång kände jag mig sur.
Istället har det varit en resa full med glädje, fniss och skratt.
Det är jättekul att skjuta Nicks huvud ur en tratt.
Att förvirra en zombie med Juliets rumpa,
fick mitt adrenalin att pumpa.
Lollipop Chainsaw är ett av årets bästa spel.
Se till att spela det nu, annars gör du fel!

Lollipop Chainsaw är det bästa från No More Heroes och Shadows Of The Damned kombinerat. Mina farhågor från E3, då jag kände en viss oro över att det skulle bli repetitivt efter ett tag att motorsåga till höger och vänster, har visat sig vara i onödan. Lollipop Chainsaw erbjuder ett riktigt underhållande gameplay som aldrig går på rutin. Lägg till ett fantastikt soundtrack och sjuk humor när den är som bäst, så förstår du på ett ungefär vad du har att vänta dig. Enligt mig är detta Sudas bästa spel någonsin, och det enda negativa med det, är att det kommer bli svårt att överträffa det.