Skitsnacksblogg

Ny trailer för Django Unchained

En av de filmer jag verkligen såg fram emot när jag och Samson gick igenom filmåret 2012 var Django Unchained, Tarantinos spaghetti-western med en smockad ensemble erkända skådespelare. Tyvärr flyttades filmen fram, och träffar nu biograferna i början av nästa år istället.

Men det gör inte så mycket. Nyligen släpptes den andra officiella trailern för filmen och min pepp-nivå vreds precis upp till 11.

Tarantino har alltid lagt in referenser och sekvenser liknande spaghetti-western i sina filmer. Men i Django Unchained känns det som, det är i alla fall min förhoppning, att han får spela ut hela registret.

Hur mycket peppar ni?

Kommentarer

 1. Bob at PxK skriver:

  Hmmm… blandade känslor minst sagt.
  Som vanligt är trailern allt för lång och berättar allt för mycket. Och att se Seth Rogen dra ett comic-reliefskämt bland massa KKK kändes väl sådär, jag vill inte ha den slags komedi från the almighty Tarantino.

  Men jag kommer nog inte bli besviken, resten känns ju rätt så jäkla Åsom faktiskt.

 2. Linus skriver:

  @Bob: Men Seth Rogen antar jag att du menar Jonah Hill? 😉

  Men annars håller jag med dig på precis allt. En okej trailer, men inte mycket mer. Dock pepp på filmen. Tarantino, ju!

 3. Bob at PxK skriver:

  ACH SO!
  *facepalm*

  Ursäkta. Skämmigt ju.

Skriv en kommentar