Det har stått klart sedan länge att det vi skriver och pratar om på Svampriket inte alltid exklusivt handlar om spel. Vi har ju faktiskt en hel podcast som går ut på att prata om vad som helst (men som ofta kretsar kring film-diskussioner).

Samma podcast får idag en förlängning i form av Skitsnacks-bloggen. Det är en undersida till Svampriket där vi kan skriva om vad som helst, när som helst och hur som helst. I huvudsak är det jag som kommer skriva inlägg där, eftersom jag lämnat tv-spelandet bakom mig under ett års tid. Men alla av Svamprikets medlemmar är välkomna att skriva av sig om saker de tänker på, som kanske råkar handla om något annat än tv-spel. Se den som Svamprikets fikarum. Eller pojk/flickrum om du så vill.

Idag slås portarna upp. Sidan som legat i ett litet hemligt vakuum får nu komma ut i friska luften. Jag vill redan här passa på att tacka Tobias Mattsson som hjälpt till oerhört med att ta fram grafiska detaljer till bloggen, inte minst toppbilden på bloggen eller coverart till kommande nylanseringen av podcasten Skitsnack. Stort tack, du har varit en sann Svamp-riddare!

Vi gissar att ni som besökare också har andra intressen utöver tv-spelet. Givetvis vill både jag och resten av Svampriket veta vad ni tycker. Så var inte rädd med kommenterandet. Ta i från tårna, var ärliga och kom med förslag. Skitsnack kan handla om vad som helst. Det är ett ganska brett ämne.

Varmt välkomna!