I min ytterst personliga lista skriver jag om händelser eller populärkultur som jag uppfattade som awesome under 2012. Ett inlägg i taget, hela vägen fram till nästa år.

Framtiden är äntligen här. Länge hade jag och många andra blängt snett på amerikanerna och deras fördelar med att leva i världens ledande land (beroende på hur man ser det..). Netflix har funnits i USA länge när tjänsten äntligen lanserades i vårt avlånga land, och jag hoppade på tåget med detsamma.

Netflix är min nya bästa vän – med min spelmaskin, med min dator och min smartphone. Det finns med mig överallt och är främsta anledningen till att jag de senaste månaderna överskridit min surfgräns på mitt mobilabbonemang. Nu har ju fler aktörer gjort entre på marknaden och det ska bli intressant att se hur väl dessa kan konkurrera.

För 2012 års pris, det vinner Netflix för sin enkelhet, lättilgänglighet och sitt vid lansering stora utbud. Framtiden är här. Äntligen.