I min ytterst personliga lista skriver jag om händelser eller populärkultur som jag uppfattade som awesome under 2012. Ett inlägg i taget, hela vägen fram till nästa år.

Det är verkligen fascinerande hur man lyckades hålla nyheten hemlig hela vägen fram till utannonserandet. Så mycket läcker nu för tiden. Men tidigare i höst släpptes nyheten ner likt en bomb – Lucasarts skulle bli uppköpta av Disney. Internet, som alltid måste ogilla saker, började genast spekulera med skeptiska stämmor.

Men efter någon vecka började tonläget förändras – kanske var detta något bra? Kanske skulle detta innebära att vi Star Wars-fans äntligen skulle få en värdig uppföljare till originaltrilogin. Nu dröjer det ju fortfarande många månader och år innan vi faktiskt får se frukten av denna nyhet, men halva lyckan för mig är att spekulera. Vad ska filmen handla om? Vem ska regissera? Kommer Vader komma tillbaka? Jag väntar med spänning!