I min ytterst personliga lista skriver jag om händelser eller populärkultur som jag uppfattade som awesome under 2012. Ett inlägg i taget, hela vägen fram till nästa år.

Medan jag fortfarande startade upp Skitsnacksbloggen hade jag för avsikt att täcka hela iTunes Festival, vecka för vecka. För jag tycker det är ett fantastiskt koncept som fungerar väldigt bra, och blir bättre år för år. Årets uppsättning band kryddades dessutom lite extra då Biffy Clyro stod med i line-up:en, Biffy som dessutom valde att spela en rad ännu inte släppta låtar från kommande albumet. iTunes Festival är dessutom gratis och tillgängligt under en väldigt lång tid, ändå känner folk inte till den månadslånga festivalen.

Nu skrev jag endast om en vecka här på bloggen, men under loppet av några veckor såg jag många riktigt fantastiska konserter och uppträdanden. Helt gratis i mitt bekväma hem. Awesome.