I min ytterst personliga lista skriver jag om händelser eller populärkultur som jag uppfattade som awesome under 2012. Ett inlägg i taget, hela vägen fram till nästa år.

MMA-året 2012 har handlat om skador och inställda matcher. En av de allra första, och längsta skadorna, drabbade George St. Pierre som blev borta i hela 18 månader. Ett enormt bakslag för sporten som stort och UFC som organisation.

Men i november i år klev han tillbaka in i oktagonen, och även om man kan kunde utläsa lite ringrostighet här och där så var det en stabil, säker insats från en av de absolut störta MMA-utövarna. Faktum är att både GSP och Condit gjorde riktigt bra ifrån sig, och för mig var det här troligtvis årets bästa fight.

Det är extremt skönt att GSP äntligen är tillbaka och jag håller verklighen tummarna för att 2013 blir året då han kliver upp den sista nivån och bevisar att han är den störste någonsin.