Det är dags att forma händerna till djävulshorn, höja armarna mot skyn och med inlevelse skaka ditt huvud fram och tillbaka tills det gör precis lagom ont. Skitsnacks Hårdrock-special är ett av de mest efterlängtade avsnitten hittills, en uppgift så viktig att vi anser att endast ett avsnitt inte räcker till.

Därför har vi styckat upp det i två, och i det första ska vi fokusera på de tidiga åren, närmare bestämt 70 och 80-talet. Visst kan man anse att hårdrocken föddes och existerade redan innan 1970, men man ska inte vara så petig, som Bert säger.

Vi vill givetvis bygga avsnittet tillsammans med er! Så förutom mina och Samsons bidrag kommer avsnittet även innehålla önskningar från er. Vi ser gärna att ni ger oss en härlig historia tillsammans med er låtönskning – en historia som berättar eran relation till låten och som nominerar varför just din låt ska få trängas in i avsnittet.

Lämna en kommentar i detta inlägg eller maila oss på skitsnack@svampriket.se innan torsdag kl. 18 för att vara med i mixen.

Metal is strong, metal is forever