Skitsnacksblogg

Inför Skitsnack S02E10: Iron Man 3

Imorgon onsdag är det premiär för Iron Man 3, den första filmen från Avengers-serien sedan The Avengers gick upp på biograferna följd av en brakande succé. Kommer Iron Man 3 kunna förnya intresset för fortsättningen av Avengers-berättelsen? Vi hoppas sannerligen det.

Givetvis är vi också intresserad av vad ni tycker och tror. Hur länge kan Tony Stark vara både arrogant och älskvärd? Hur länge kan Avengers-franchisen hållas vid liv? Hur mycket serietidningsaction orkar vi med? Har ni svaret på dessa frågor, eller egna funderingar och påståenden? Lämna i sådana fall en kommentar på detta inlägg, eller maila till skitsnack@svampriket.se

Era kommentarer och åsikter är viktiga för #Skitsnack. Det är inte för, utan tillsammans med er som lyssnar som vi gör denna podcast. Har ni synpunkter som kan förbättra den är dessa givetvis varmt välkomna också.

Kommentarer

 1. Jag skola bevittna denna cinematiska upplevelse på lördagen den 26e, jag har stora förhoppningar på verket samt hoppas och har stort förtroende för att herr RDJ fortsätter vara en perfekt inkarnation av Tony Stark.

 2. Självklart är ju lördag den 27e, men det antar jag att alla redan visste.

  Efter att jag läst några av de inledande recensionerna av Iron Man 3 så är jag inte ett dugg orolig. RDJ verkar ju prestera en lika bra Tony Stark som vanligt vilket har varit den största behållningen med film ett och två. Ben Kingsley kommer förhoppningsvis göra en bra skurk och vips så har vi en kompetent supehjältefilm vilket räcker för att jag ska bli tillfredsställd.

 3. Linus Svensson skriver:

  Jag har älskar Iron Man(1) sen första gången jag såg den. När jag såg tvåan första gången blev jag väldigt besviken, men i efterhand har jag accepterat att även om den inte är lika bra som första filmen, så är den underhållande.

  Tredje filmen underhöll kungligt på väldigt simpla premisser. Enligt mig. Häftig action, skön humor. Jag gillar hur man visar att Tony Stark inte behöver dräkten för att vara grym och att Pepper fick en liten (liten) chans att vara badass. Däremot var jag inte helt såld på voiceovern i början och slutet. Den var förvånandsvärt poänglös.

  Jag ser både fram emot och är orolig för att höra vad ni ska säga. Jag vet redan att Samson inte alls är lika såld som jag är.

 4. KasseJasse skriver:

  Gjorde som dom flesta och älskade ettan.

  Tvåan hade inget speciellt som gjorde att jag kände mig intresserad av den.

  Och till sist Trean, citerar en helt vanlig och skäggig man “Det bästa kisset jag nånsin druckit.”

 5. woopidoo skriver:

  Gillade Iron Man 1 enormt,
  Iron Man 2 inte alls lika mycket

  tyckte inledningsvis att ribban hamnade lågt i och med
  några cheesy slapstick element, Men filmen växte till sig
  och hade både smartare och roligare stunder!

  Massa ögongodis!

  sen är jag lite förvånad hur många som inte lärt sig ännu att man ska sitta kvar till slutet av en Marvel film eftersom det alltid kommit en teaser efter eftertexterna har rullat.

  Sen finns de dem som börjar klä på sig och trava ut och inser att det pågår något mer och blir helt dumt stående och blockar vyn för oss som sitter ned :/

  Bra film, nämnde jag massa ögongodis?

 6. Shotgun Facelift skriver:

  Ja, Anders. Mitt nickname är bäst. Vi kan släppa det där nu. 🙂
  Jag ska göra det enkelt;

  Iron Man 1: KUNG. Drog igång popcornactionsuperhjältegrejjen igen.

  Iron Man 2: Njaae. För mycket “reklam” inför Avengers.

  Iron Man 3: Who knows? Sitter på ett café med damen atm. Efter kaffet är uppdrucket ska vi gå och köpa en blockbustermeny och bänka oss i en av de MINDRE salongerna här på Heron City i Stockholm för att på de stora visas den minsann i bara förbannade jävla piss-3D. Ska kommentera senare ikväll hur den var!

 7. Shotgun Facelift skriver:

  Ok.
  Iron Man 3: LOVED IT! Sån jävla nice och mysig röjaction med asmassa hjärta och humor. Lite mer som ettan fast med extra ost och bacon, typ. Mitt favoritinslag var (kanske mild spoilervarning!) Tonys svårigheter att hantera all shit som han går igenom via Avengers – kriga mot aliens, träffa gudar och sånt! Visst är det en hollywoodifiering av ångestproblem men att man ändå hade med det gjorde honom så jävla mycket mer mänsklig och ännu mer(!) loveable! Snygga och ej överdrivna referenser till Avengers var ett jävligt schysst inslag också.

 8. Shotgun Facelift skriver:

  Oh och Kingsley var underbar!

Skriv en kommentar