Imorgon onsdag är det premiär för Iron Man 3, den första filmen från Avengers-serien sedan The Avengers gick upp på biograferna följd av en brakande succé. Kommer Iron Man 3 kunna förnya intresset för fortsättningen av Avengers-berättelsen? Vi hoppas sannerligen det.

Givetvis är vi också intresserad av vad ni tycker och tror. Hur länge kan Tony Stark vara både arrogant och älskvärd? Hur länge kan Avengers-franchisen hållas vid liv? Hur mycket serietidningsaction orkar vi med? Har ni svaret på dessa frågor, eller egna funderingar och påståenden? Lämna i sådana fall en kommentar på detta inlägg, eller maila till skitsnack@svampriket.se

Era kommentarer och åsikter är viktiga för #Skitsnack. Det är inte för, utan tillsammans med er som lyssnar som vi gör denna podcast. Har ni synpunkter som kan förbättra den är dessa givetvis varmt välkomna också.