Vi kände att vi ville ge något tillbaka till er där ute som läser, lyssnar och tittar på våra alster här på Svampriket, så vi tog helt enkelt fram kategorien ”Årets kommentator” för att lyfta fram en av er som varit med och skapat gemenskapen runt Svampriket.

Årets kommentator 2012 är

T4 Was Here

T4 vinner kategorien för sitt flitiga och intressanta kommenterande – ofta flera gånger på rad. När T4 lyssnar på ett avsnitt av Svamppod Fyrkant och får en tanke är det inte långt till handling. Vips så finns T4:s åsikt eller fråga framför våra fötter. T4:s djupgående intresse för tecknade serier har också lett till flera diskussioner rörande de nya Turtles, Transformers eller liknande. T4 har alltid (minst) en spännande frågeställning eller unik vinkel att tackla ett ämne på som ger oss på Riket och er läsare mer i diskussionen. Grattis!