Denna vecka har vi en gästlista och det är ingen mindre än Anna ”Goonies Never Say Die” Nilsson, Svamprikets inneboende konstnär och allmän husgud som står för kalaset idag.

Anna kartlägger det genomsnittliga fightingspelets persongalleri, med hjälp av Svamprikets redaktion:

Hjälten

Ädel, dedikerad och ute på någon typ av inre resa. Har en gås oplockad med Slutbossen, oftast på grund av att denne har bränt ner hans hemby, dödat hans mästare och/eller föräldrar och han kan eventuellt även VARA en förälder till Hjälten. Eller så kanske han bara var aset som råkade välta omkull Hjältens TV under en urspårad lägenhetsfest.

Level 1:

Charmören

Den tvålfagre europén som stöter på alla hondjur och drygar ihjäl alla andra med spydiga kommentarer. Narcisstiskt praktarsle med en anmärkningsvärd räckvidd, då denne helt oförhappandes kan drämma till dig med sin mandolin. Varför detta är tillåtet kan vi aldrig riktigt förstå.

Level 2:

Tjejen

Vars främsta egenskap är att hon är just en tjej.
Snabb och svag, och när du besegrar henne så ligger hon på marken och ser undergiven ut.
Hennes bröst är kända för att gång på gång omdefiniera samtliga av Newtons lagar.

Level 3:

Freaket

Är han av denna jord? Ska en människa kunna röra sig sådär? Och är det där ett katthuvud vi skymtar i hans skrev?
Varför denna karaktär får finnas är en gåta, men nu är han här och vi föreslår att du blockar järnet när du möter honom, annars kommer fanskapet göra våldssex på dig.

Level 4:

Ninjan

Ninjans agenda är lika okänd som hans identitet. Vi börjar alla ana att han enbart deltar för att få alla oss andra att se så otroligt ocoola ut jämte honom.

Level 5:

Anabola-monstret

Någon trillade definitivt ner i steroidgrytan när han var liten. Om han nu någonsin varit liten.
Agerar som slutbossens högra hand och är stark men hopplöst långsam.
Kopplar gärna skamgrepp där du möter golvet med framtänderna först.

Level 6:

Slutbossen

Maktfullkomligare än Putin, styggare än Svarte Petter. Precis som en slutboss ska vara. När han inte skövlar regnskog eller bygger upp sitt hemliga, globala brottssyndikat så myser han runt i sina babysäls-tofflor och ger fan i att källsortera.