Skitsnacksblogg

Trevande trams(som jag fortsätter följa)

Något är det. Något undermedvetet, som får mig att fortsätta följa den ytterst mediokra serien Men at Work. Serien inleddes med en kort och trevande första säsong och när den var över bestämde jag mig för att jag inte hade tid för mer av samma typ av nonsens.

Säsong 2 kom och jag fortsatte kolla. Serien har under den andra säsongen hittills gått i samma tempo – ändå sitter jag där och ser varje avsnitt. Är det kanske för att det inte finns så mycket annat i sitcom-skrud som är värt att se på just nu? Eller så kan det också vara att jag har en liten mancrush på Danny Masterson..? Jag vet helt ärligt inte.

Är det någon av er som följer serien?

Kommentarer

  1. paq skriver:

    Japp! Instämmmer i att den är medioker på sin höjd, men jag vet precis vad det är jag kommer få när jag sätter mig ner för att kolla på den. Sen är den ibland så pass dålig att den blir bra 🙂

    Sen kan det vara att jag uppskattar den för att jag inte har några förväntningar på den till skillnad från vad jag har på How I Met Your Mother, Modern Family och Community t.ex. Inte heller känns det som att de försöker vara bäst i genren.

  2. Tobias Andersson skriver:

    Likt dig har jag också en crush på Danny (men jag kommer alltid kalla honom Hyde) och såg första säsongen men det var nog nått av det sämsta jag sett. Tvingade mig själv att inte kollade vidare nu,har annars en tvångstanke om att alltid spela/se klart allt jag tar för mig.

    Ta och kolla Matthew Perrys Go On som precis blev klar med sin första säsong istället. Komedi som bygger livstragedier, utan laugh track och jag har skrattat högt flera gånger.

Skriv en kommentar