I ett avsnitt som egentligen var planerat tidigare under säsongen ska jag och Samson nu tillslut blicka framåt över 2013 och se över vad vi ser fram emot, i söndagens avsnitt av Skitsnack. Vi kommer fokusera på film, men känner jag oss själva rätt kan vi utan problem glida över till andra ämnen.

I vanlig ordning vill vi veta vad ni tycker. Vilka filmer är värd dina biopengar detta året? Vilken skådespelare får sitt stora genomslag? Vilken film kommer floppa? Vi vill veta allt, och vi behöver veta det ganska snart då inspelningen troligtvis äger rum ganska snart. Vi tar gärna emot frågor och diskussionsämnen från er också. Vad vill ni höra oss Skitsnacka om?

Lämna era kommentarer med förslag och åsikter här i inlägget eller genom att maila till skitsnack@svampriket.se. Skitsnack är inte bara Svamprikets podcast, den är er också och tillsammans gör vi den bättre.