Från början var tanken att vi skulle göra korta säsonger varje termin. Det höll under en säsong. 18 avsnitt in på den andra säsongen känner vi oss näst intill färdiga för ett tag och även om det blev en del avsnitt som i efterhand kan ses som utfyllnadsavsnitt så ser i alla fall tillbaka på säsongen med en viss stolthet i kroppen.

Inför säsongsfinalen på söndag vill vi ju också veta vad ni tyckte. Fick ni det ni ville ha? Eller var det något som saknades? Vad var bäst? Eller ännu viktigare; vad kunde ha varit bättre? Har ni känt er delaktiga?

Det är ingen hemlighet att vi bakom kulisserna (finns det några kulisser inom radiobranschen?) ser över vad Skitsnack kan vara eller komma att bli när mitt speluppehåll avslutas. Vi kan redan ni säga att veckoformatet kommer försvinna någon gång efter den 1:a oktober. Av relativt naturliga skäl, men som alltid framförallt tid. Oavsett hur lite förberedd man behöver vara så kräver det tid och energi som vi inte alltid har över.

Så hur skulle du vilja att ditt Skitsnack ser ut? Hur ofta vill du ha det och på vilken nivå? Gillar du det mer djupgående special-avsnitten eller föredrar du vardagslunken? Finns det en mellanväg? Vi gör den här podcasten för er, och vill givetvis låta er vara med och bestämma hur den bör se ut i framtiden.

Så lämna en kommentar, som om den vore din sista.