Ett av de mest efterlängtade avsnitten under Skitsnacks andra säsong är utan tvekan vårt Rymd-special. Sedan vi avtäckte vår ambition med avsnittet har kommentarerna, mailen och tweetsen varit många, och nu är det snart dags!

Tyvärr har semesterplaner ställt till det för vår planering, så vi har fått tidigarelägga inspelningen i nästan en vecka. Därmed spelas både veckans avsnitt, men också nästa veckas avsnitt in denna vecka. Och därmed vill vi knyta in era funderingar, frågor och synpunkter i rymdavsnittet redan nu. Vi kommer gästas av astronomen Jens Melinder, som förhoppningsvis kommer kunna svara på våra, men också era, frågor.

Så vad vill ni veta? Vill ni veta hur långt det är till nästa beboeliga galax? Vad som egentligen menas med ett oändligt universum? Hur länge vi har kvar på denna jord innan vår sol exploderar?  Var det gud, eller Big Bang, som skapade vår värld? Troligen har ni bättre frågor än mina exempel här, så skicka in dem!

Tiden är knapp, så låt fingrarna dansa över tangentbordet och lämna en kommentar eller skicka ett mail till skitsnack@svampriket.se innan kl. 20 idag Torsdag. Vi beklagar den väldigt åtstramade tidsramen, hoppas ni hinner skicka in en kommentar ändå.