Bild av syntheticph

Svampriket spekulerar fritt och går igång som de värsta shipparna och fan fiction-torskarna. Var det inte en fladdrande ögonfrans vi såg där? Skulle inte de där två gå loss som samurajer i sängkammaren?

Hettan stiger i Riket den här helgen medan anständigheten rasar.

Vanille x Fang

fang_and_vanille_by_firedragon11-d323c0tNi tänker samma sak som jag: det VAR en boobgrab vi såg där! Helt uppenbar boobgrab! Hur Square tänkte när de försåg Vanille med en personlighet och röst som är synonym med att skrapa lillhjärnan med ett rivjärn, så tyckte vi ändå de var tusan så coola när vi insåg att de helt nonchalant hintade en homorelation, lite sådär i förbifarten. Ni med mig satt och glittrade med ögonen i soffan när Fang och Vanille fick lite speltid och innerligt hoppades att Fangs fantastiskt coola och tuffa personlighet i sinom tid skulle gnida av sig på Vanilles.

Yoshi x Birdo

shipyoshibirdoYoshi sneglar blygt mot Birdo. Birdo svarar på blicken med en flörtig blinkning och ett talande leende. Birdo börjar långsamt vandra hem mot det stora fågelhuvudet i väggen, och vänder sig om för att kasta en slängkyss mot Yoshi. Han förstår vinken, och följer med. Den kvällen omdefinierar de två reptilerna oralsexets ursprungliga mening. Den tungan, som miljoner år av evolution format till den perfekta tillfredsställaren av rosa könsorgan. Den runda munnen, som genomgått otaliga tidsåldrar av naturens selektiva process för att till slut stå som exempel för det perfekta verktyget med vilket den manliga orgasmen uppnås. A match made in climax heaven.

Peach x Bowser

Mario och Peach har ansetts vara ett par sedan Mario-brödernas tidiga äventyr. Och det är väl en gullig liten saga. Den vanlige hårt arbetande rörmokaren får vara hjälte och rädda en prinsessa. Kanske får han också en lite puss i äventyrets slut. Men låt oss vara ärliga nu – vad händer sen? När konsolen släckts råkar Prinsessan Peach bli ”kidnappad” av Bowser och i nästa äventyr får Mario försöka rädda henne ännu en gång. Frågan som är värd att ställas här är om Peach ens vill bli räddad? Blir hon verkligen kidnappad, eller är det så att hon ganska självmant springer iväg till Bowser, varje gång Mario vänder ryggen till? Jag tror det. Prinsessan Peach och ”Kungen av Koopas”, Bowser, är ett ”Power-couple” utan dess like. Är det verkligen en ordinär, skitig rörmokare som Peach vill ha, eller en kung med pondus och makt? Och frågan som sätter spiken i kistan är ju vem som är mamma till Bowsers alla barn? Vi har våra misstankar.

Snake x Octagon

tumblr_lq1ktpx4zr1r1gn94o1_400Du blöder. Du hör elitsoldaters kommandovrål över skottlossningen som viner runt ditt redan susande huvud. Det enda som håller dig kvar i stunden, som blåser på gnistan att kämpa vidare, är den trogna rösten i ditt öra som du gått genom helvetet med tillsammans flera gånger. Sådant skapar band som ingenting kan bryta. Otacon har inte bara varit en lugnande, guidande röst i Snakes öra utan också en fysiskt kapabel hjälp i fältuppdrag. Ni vet vad de båda tänker redan. Det enda som fattas är den där kritiska stunden då allting står på spel och känslorna svallar. Den kyssen alltså. I slow motion. Med gnistor i bakgrunden. Och sen ett sista hopplöst självmordsliknande försök att rädda världen.

Bayonetta x Dante

6bad-boy-158206826Visst, det är inte samma spel, men vem vet vad som pågår om natten när sparfilerna såsar runt med varandra i någon sexig lounge. Och så fort dessa två låser ögonkontakt över veloursofforna vet vi vad som händer. Eller ja, det är ju svårt att säga exakt vad som händer eftersom vi dödliga vet så lite om änglar och demoner. Däremot är det ganska hyffsade odds på att det involverar att sexbenta änglacentaurer kommer in genom varje fönster med harpliknande instrument vars toner manifesteras i brinnande hjärtan som sprutar över hela loungen. Ärligt talat är jag fövånad att min PS3:a inte varje natt förvandlas till en flammande fallos som lyser upp den bättre hälften av norra halvklotet.