Videorecension

Mario Kart 8

Ludde och Tommy har spelat flertalet timmar av Mario Kart 8 under några dagar. Så här lyder deras tankar.

Kommentarer

 1. thalin skriver:

  Jävligt sugen på en wii u bundle med mariokart efter att sett videon samt lyssnat på senaste podden. Fast det känns som ett spel där man helst vill ha 4 kontroller hemma och då springer ju priset iväg rejält eftersom jag aldrig haft någon Wii. Hur funkar det att spela med Wii U plattan?

  • Lucas skriver:

   Det är riktigt roligt att spela själv, så du behöver inte köpa fler kontroller direkt.
   Och det går kanon att spela på plattan, jag kör vara med den.

  • Tommy Håkansson skriver:

   Som Lucas säger funkar det fint att spela på plattan. Jag har själv gjort det mestadels, eftersom jag inte orkar knäppa på teven och sitta vänd mot den. Jag ligger i sängen och spelar i stället. Och du kommer ju kunna spela online mot andra även om du bara har plattan. 🙂 Det är några småproblem online just nu, med tappade anslutningar, men jag hoppas det bara är releasestrul.

Skriv en kommentar