Videorecension

Atomicrops (PC)

Vad gör man när atombomben fallit? Jo, man drar på sig hängselbyxorna och sätter igång så klart!

Kommentarer

  1. WalkWithPark skriver:

    Git Gud Linus.
    Men ska helt ärligt säga att jag blev lite sugen när jag såg dig spela det live. Dock undrar jag varför nämnde du inte ditt kontroller strulande, är det o relevant då det är en shooter och “ska” spelas med mus?

    • Linus Svensson skriver:

      Kontrollstrulet kändes inte relevant just eftersom det var jag som fulfixade för att lösa en väldigt speciell situation. Det lär komma med handkontroll till PC (finns ju till konsol redan) men versionen jag testat var ju för mus, så jag kan inte riktigt svara på om det funkar bättre eller sämre med en ”officiell” handkontrollslösning.

Skriv en kommentar