Information

PowerPlay ställs in på obestämd framtid

Tyvärr måste vi idag meddela att projektet PowerPlay läggs på is på obestämd framtid. Inget avsnitt kommer släppas idag, och vi kan inte heller ge några garantier när programmet kan tänkas komma tillbaka, eller om det kommer tillbaka över huvud taget. Vi förstår att detta kommer som tråkiga nyheter för många och vi kan endast beklaga.

Vi har sett och noterat hur väl det mottagits och verkligen uppskattat den respons programmet fått, men de personliga skäl som ligger till grund för beslutet måste prioriteras. Mer info om detta beslut och grunderna till det kommer komma löpande längre fram. Idag finns dock alldeles för många frågetecken att räta ut innan vi kan lämna ett klart besked.

Vi hoppas att ni kommer få ett bra midsommarfirande ändå.

Kommentarer

 1. Simbo skriver:

  🙁 inga glada nyheter på midsommar älskar powerplay men respekterar erat beslut, hoppas ni finner tid att komma tillbaka någon gång 🙂 glad midsommar till er

 2. Marcus Larm /Mulker skriver:

  vad tråkigt=( Men glad midsommar!:D

 3. Quid skriver:

  Mycket tråkigt att höra, hoppas vad än som ligger bakom får en snabb och bra lösning! Gla’ missommar allihopa!

 4. Rickard "Reless" Wahlberg skriver:

  Tråkigt 🙁
  Hoppas att det inte hänt något allvarligt och att ni mår bra!

 5. Lucas skriver:

  Ta hand om er och ha en trevlig midsommar. Kram

 6. Johan "Ebbe" Andersson skriver:

  Merry Midsummer all yall!

 7. Yoshi Yohto skriver:

  Tråkigt att höra men om det stället till det för mycket i det övriga livet så får man tänka om. Jag älskar power play men om jag måste välja så tar jag mycket hellre en Tobias och en Anders som är glad och nöjd.

 8. Glenn Ahlström skriver:

  Tråkiga nyheter, hoppas ni båda mår bra och att inget allvarligt hänt!

 9. Lasse Eriksson skriver:

  Jag håller tummarna att det inte hänt något allvarligt
  MVH: Lasse

 10. Iron-Manne skriver:

  Väldigt tråkigt att höra, hoppas verkligen att det går att lösa och att vi får se er igen. Ni förgyller verkligen många av våra timmar med magnifik underhållning och även om ni inte kommer tillbaka så vill jag verkligen tacka för det vi har fått se. Ni är så awesome!! Keep the upsome work going great!

 11. grillchirre skriver:

  Stämmer in i kören!
  Hoppas ni kommer tillbaka snart.

 12. Henrik Alriksson skriver:

  Jag håller först och främst med de övriga och hoppas att det inte har hänt något och att PP med Anders och Tobbe är snart tillbaka.
  Av HÖGST egoistiska skäl så är jag orolig för det här är väldigt likt vad som hände med skitsnack och då Samson slutade på riket så jag hoppas inte på den upprepningen.

  Ta hand om er.

  /Henrik

 13. Lovelime skriver:

  Nej vad tråkigt.
  Jag hoppas liksom de flesta andra att det inte har hänt något allvarligt/jätte tråkigt med Anders, Tobbe eller någon närstående till dem.

  Tänker också tillbaka på när skitsnack blev inställt och Samson och Malin lämnade Svampriket. Efter det hettska E3 podavsnittet(även om medverkande sagt efteråt att det inte var så farligt) så kan jag ändå inte låta bli att vandra iväg i tankarna om att riket håller på att gå under.

  Å andra sidan så tänkte jag samma sak när Malin och Samson slutade, men sen rekryterade ni Sandra, Peter och Nicklas, och ni kom tillbaka minst lika starka, om inte ännu starkare än tidigare.

 14. Tobias Andersson skriver:

  Inget allvarligt har hänt, det är bara livet i verkligheten som gjort sig lite påmint. Jag vill inte lova för mycket men min förhoppning är att PowerPlay kommer tillbaka 🙂

  • Rickard "Reless" Wahlberg skriver:

   Skönt att det inte var något farligt!
   PowerPlay är, enligt mig, det bästa på riket och det är ganska stort med tanke på hur mycket annat mys det finns här!
   Jag håller tummarna för PowerPlay: Återkomsten 🙂

 15. thalin skriver:

  sadface

 16. kb steamroller skriver:

  Supertråkigt eftersom powerplay är enligt min mening det bästa på riket men går det inte så vafan 🙂 ni kommer alltid fram med nya idéer när man tror ni har peakat så!

  keep going for the strong

 17. DS skriver:

  Trist, powerplay var riktigt bra. Men jag förstår vilket jobb som måste ligga bakom… Och det finns gränser för hur mycket gratis man orkar jobba.

Skriv en kommentar