Så blev den då klar till slut, datorn. Faktum är att det gick så lätt och smidigt att jag helt glömde bort att jag skulle skriva om hur det gick tills Anders påminde mig. Egentligen finns det inte så mycket mer att säga än att datorn blev klar och att den mår bra och innanmätet ser ut som nedan. Innan ni skriker på mig i kommentarsfältet kan jag meddela att jag är mycket väl medveten om att jag både borde vända på hårddiskarna och dra sladdarna på baksidan av moderkortet för att optimera luftflödet. Men eftersom jag är så jäkla punk så tänker jag låta det se ut som ett ormbo tills jag orkar fixa till det.

Niklas PC

Så vad blev det till slut? Jo, följande bitar utgör min fina lilla dator.

Jag är riktigt nöjd med mitt bygge än så länge. Långt borta är laddningstider, högljudda fläktar och väntan på att slöa hårddiskar ska snurra igång. Jag har även haft sån tur att min kära sambo gett mig lite plats vid ett skrivbord i vårt kombinerade gäst-, sy- och datorrum. Såhär sitter jag nu:

Niklas PC-setup

Med det är det bara för mig att sätta igång och gejma utav bara helvete. The Talos Principle har redan klämts, och så fort jag får tid ska jag sätta tänderna i ett moddat Dark Souls. Vi ses på Steam, kära vänner!