Vissa texter är tråkigare att skriva än andra. Det här är en sån. För att efter att ha varit ganska precis 2 år här på Svampriket kommer jag nu lämna redaktionen för att hitta på annat här i livet. Jag tänker inte skriva något särskilt mer än att det har varit fantastiskt kul att få skriva om något så bra som spel, och framför allt att få skriva för en så varm och välkomnande läsarkrets som just ni är. Jag är tacksam för att Ludde fick mig med på det här tåget, och det är med mycket härliga minnen och känslor som jag nu kliver av det.

Så tack för allt! Och vi säger inte hejdå, bara ”vi ses”. För skulle någon sakna mig finns jag alltid på bl.a. instagram, @sanwae, och twitter, @wrnwarn. Kom förbi och säg hej, vetja!

Som avslutning får ni en fantastisk gif. Bara för att jag har kass humor. Så det så.