Nästa vecka släpps Tony Hawks Pro Skater 5. Ett spel som jag och min kollega här på Riket, Niklas Sintorn, ser jättemycket fram emot. Om du mot all förmodan missat att Niklas tidigare i veckan publicerat en intervju med The Birdman i egen hög person, både i  Svamppod och i artikelform, kan du med fördel kolla upp dem efter att du kollat klart på min lista.

Vad är det då jag tänker lista denna fredag? Jo, det skall bli en musikaliska  i intervjun med Tony pratar Niklas och han om det här med musiken i Tony Hawk-spelen. Både jag och Niklas är av den uppfattningen att den spelar en extremt stor roll. Både han och jag är dock oroliga för att det nu i del 5 kommer vara alldeles för mycket ”ny cool musik” som två gubbar som han och jag inte förstår och efter en snabb googling visade det sig att mina och Niklas farhågor stämmer. Soundtracket till THPS5 lämnar en hel del att önska.

Så här kommer det fem låtar som jag hade velat haft med i spelet för att göra det lite bättre.

Där har ni fem låtar som jag mer än gärna hade hört i soundtracket för det kommande Tony Hawk-spelet. Vilka låtar skulle du velat haft med? Vill de dela med dig av dem så lägg mer än gärna till dem i denna spellista på Spotify, med namnet THPS5 enligt Svampriket, där även låtarna som faktiskt finns med i spelet finns inlagda.