För några veckor sedan gjorde vi ett pilotavsnitt av något vi kallar för Svamppod LIVE. Att vi kallar det för just detta, beror på att avsnittet spelades in live för publik. Inte för en ”live studio audience” utan för en publik som bestod av folk som lyssnade på oss på genom vår Discord.

Vi själva tyckte att detta gick jättebra och viktigast av allt, det var riktigt roligt.
Således tänker vi fortsätta med detta. Men inte varje vecka. Det kommer vara Svamppod LIVE var tredje vecka framöver och ikväll är det redan dags för det andra live-avsnittet att spelas in. Sen släpps avsnittet som vanligt på torsdag.

För att kunna ta del av detta och vara med och lyssna och kommentera live, behöver du vara en Patreon och en del av vår Svampadel på vår Discord. Är du inte redan det, så finns all information om vad du behöver göra här och här.

Hoppas vi hörs och att ni tycker det är kul när vi låter.