Svamppod

Avsnitt 197: En liten pod om E3

Pim, Tommy, Tobbe och Jesper samlas för att dissekera årets E3-konferenser och lyckas av bara farten dra till med ett fyra och en halv timme långt avsnitt. Vad finns norr om Dalälven? Är Nintendo nya SD? Vem är egentligen årets pappa? Vilket spel har stoppat i sig mest LSD?

Listan över alla spel som utannonserades som vi flera gånger refererar till i podden hittar ni HÄR.

Ladda Ner

Kommentarer

 1. BG Pixlarn skriver:

  Nu var det ett tag sedan jag pluggade på om Street Fighter, men jag är rätt säker på att det var så här: Första Street Fighter är enda spelet där Ryu och Ken är HELT identiska. Det var ju för att det ska bli rättvist iom att man inte kunde välja karaktärer alls där. P1 är automatiskt Ryu och P2 är automatiskt Ken.

  I SF2 World Warrior är de typ 99% identiska. Kens spark-kast skickar motståndaren längre än Ryus. Jag TROR att Ken kunde greppa i luften också, men det kan va att jag blandar ihop spelen.

  I Champion Edition och framåt kunde man, som Tobbe sa, välja samma karaktär så det fann inte längre någon poäng med att ha dem så lika varandra. Därför tweakades de om som två olika spelstilar utvecklade från samma grund.

  Jag kan inte säga om det här gäller för alla hem-portningar av spelen men ganska så väldigt säker att det var så det gällde i arkaden och de flesta portningar.

  Nu ska jag lyssna vidare 🙂

 2. BooliBoo/Pär skriver:

  Tänkte ni på att scenen där de flyr på sin motorflygcykel påminner väldigt mycket om samma scen i Femte elementet när de blir jagad i Taxin…. eller?

  Väldigt oroväckande att Microsoft har väldigt få exklusiva spel till sin Xbox. Xbox one X är väl intressant men utan spel känns det inte riktigt aktuellt fast jag sitter väl där ändå den 7 november med en Xbox one X. Får hoppas då att de 30tim jag lagt ner på Xbox One åtminstone går upp till 35 tim på One X innan den pensioneras.

  Sony har som vanligt en hel del exklusiva titlar gentemot Microsoft men det börjar kännas lite trött då det känns som allt är stöpt i samma form. Spiderman såg dock väldigt roligt ut, ett Batman 2.0?

  Nintendo har ju exklusiva spel men samtidigt är det väl få andra utvecklare som släpper spel till switchen. Men de visade i alla fall upp Mario som såg roligt ut samt en skylt med Metroid Prime 4….. det är inte mycket som krävs för att man ska gå igång alltså.

  Trött mässa överlag och man saknade en hel del. Hade microsoft kunnat visat upp något nytt och fräsht, Hade Sony kunnat visa upp lite FF7,
  en trailer till Metroid Prime 4 hade varit bra.

 3. T4 Was Here skriver:

  Jag hade tänkt klaga på hur negativa ni var men efter ha kollat på för mycket E3 reaktion för att komma ihåg vem som sa vad…

  Men jag tror nog att folk ha romantiserat pirater i fler hundra år typ i böcker och sånt.
  Så håll tyst Tommy..? (Sorry min Aspergers gör det svårt för mej att skilja på folk)
  Dom var typ det första Lego seten med vapen efter riddare och rymden.
  Från Lego wikia: The theme was the first to feature LEGO versions of firearms.
  Så måste ni vara så pedantiska hela tiden?

  Also Svär-apan karaktäriseras som en rackar unge i ett fånigt spel om furries i rymden med jet packs och hookshot handskar och ni gnäller om att det verkar för “omoget”?
  FACK OFF!

Skriv en kommentar