Sent omsider kom jag ifrån jobbet och fick äntligen se Bethesdas presskonferens under årets E3. Så här i efterhand var det kanske inte den mest nödvändiga väntan. Jag blev ärligt besviken…

 

VR!

Ja, VR kanske är framtiden, men för mig blev det inte ens ett höjt ögonbryn för dessa två… remakes? VR-makes? Skåpmat…

 

Elder Scrolls Online

Nähe… Inget nytt Elder Scrolls, istället får onlinespelet en expasion. Inte heller detta gav mig någon ståpäls. Skåpmat.

The Elder Scrolls Legends

Mer Elder Scrolls, nu kortspelet, inte heller nytt. Skåpmat.

 

Skyrim till Switch

Jaha, mer Elder Scrolls, ännu mer spel som redan släppts. Tack tack. Förlåt, men jag börjar tröttna nu, 20 minuter och NOLL nya saker. Bara, ja just det, skåpmat.

 

The Evil Within 2

NYTT SPEL! det tog bara mer än halva konferensen. Det ser bra ut, gud, jag är verkligen en sucker för denna typen av trailer. Kan vara hur billigt som helst jag äter upp det med hull och hår ändå. Svårt att säga något om spelet av en så Uber-producerad trailer.

 

Wolfenstein 2: The New Colossus

Jävlar, så ska en slipsten dras. Wolfenstein ser TOPPEN ut. Tyvärr räcker det inte för att tvätta bort eftersmaken av tröttma efter att ha sett Bethesdas konferens, skåpmat efter skåpmat, rester hela veckan. Hoppas att resten av E3 är bättre än såhär.