Trötta efter valet och det oundvikliga kaos som nu lär uppstå? Koppla av med ännu en ”inte E3”-visning! I helgen höll Ubisoft sin show Ubisoft Forward. Orkar du inte se hela kommer här det bästa från Assassin’s Cre… Jag menar Ubisoft Forward. Let’s go!

Mario+Rabbids: Sparks of Hope

Andra spelet i Mario+Rabbids-serien fick en längre gameplaytrailer så här en dryg månad innan det släpps en 20 oktober.

Skull and Bones

Den 8 november kommer till slut det helt omarbetade Skull and Bones. Därför fick vi se lite mer av spelets gameplay i en ny trailer.

Mobilspel och Assassin’s Creed-serie till Netflix

Ubisoft på Netflix

Ubisoft meddelade att de börjar släppa spel via Netflix mobilspelssatsning. Det första är en uppföljare på första världskriget-äventyret Valiant Hearts. Det andra är ett nytt Mighty Quest-spel. Det tredje spelet är, utöver den sedan tidigare utannonserade Assassin’s Creed-Netflixserien, är ett mobilexklusivt lönnmördarspel.

Assassin’s Creed Mirage

Nästa del i Assassin’s Creed-serien, som fyller 15 år i år, blir Mirage som utspelar sig i Mellanöstern. Kommer nästa år.

Assassin’s Creed: Codename Jade

Assassin’s Creed tar sig till slut till Kina, i ett mobilspel. Kommer ”snart”.

Assassin’s Creed Codename Red och Hexe

Nästa huvuddel i Assassin’s Creed går just nu under projektnamnet Red och utspelar sig i feodala Japan. Det ska även komma ett med projektnamnet Hexe. Båda sorteras in under Assassin’s Creed: Infinity, som är blir något av en plattform för nya och gamla spel i serien. Spelen och plattformen kommer ”i framtiden”.