Övrigt

It only does: Good Commercials

Sedan länge har jag med flera sett Sonys PR-avdelning som ett skämt. “This is Living”-filmerna var.. pinsamma, reklamerna med äggen och spädbarnsdockan var inte bättre och hur lite de som tog fram filmerna än fick så var det utan tvekan för mycket.

Men någon måste ha blivit less, och begärt förändring. På senaste tiden har det dykt upp runt en handfull filmer från företaget som faktiskt är rätt bra. Videon nedan är min nya favoritreklam, där Kevin Butler och Jack Tretton verkligen får svänga ut. Den bästa på länge faktiskt. Klicka och beskåda.

 

Kommentarer

  1. Anton (EGV) skriver:

    Jag diggar faktiskt de pretentiösa sony-reklamerna väldigt mycket. Jag gillar udda reklam rent generellt, den ovan var också ganska skön ^^

  2. Tommy Håkansson skriver:

    Too much hairgel says what

Skriv en kommentar