Övrigt

Troféjakten med Jonas

 

Sedan en tid tillbaka så tävlar jag och en vän mot varandra i samlandet av troféer på Playstation 3. Det vi tävlar om är att nå nivå 13 först, jag leder just nu men det är också något som gör mig orolig då jag alldeles för enkelt lutar mig tillbaka och tar det lugnt. Den som vinner blir hur som helst bjuden på en helkväll med middag och tillbehör av den andre, men mer än en köttbit och en fin grogg så anser jag att det är lite ära på spel.

Så nu vänder jag mig till er. Visst har jag ett par spel i hyllan som jag skulle kunna dra igång och plocka troféer i, men jag vill ha lite framförhållning också. När jag är färdig med Red Dead Redemption kommer jag inleda en hetsjakt för att nå nivå 13 rekordfort. Har ni några spel ni kan tipsa om? Till och med sälja eller donera mig? Lämna en kommentar eller skicka ett mail till kontakt@bitlof.se

 

Kommentarer

 1. Nidde skriver:

  flower var några lättförtjänta troféer, lika så Uncharted. Mirror’s Edge anser jag var ganska simpla.

 2. Ohlsson skriver:

  Mega drive ultimate collection. Galet enkla troféer inkl Platinum.

 3. Ludde skriver:

  Finns King Kong till PS3?
  Är dålig på hur trophies funkar, men Dead Space generade 700G till 360 på en genomspelning på medium. Assins Creed fick jag oxå närmare 700 på en genomspelning och del två ska ju vara lätta 1000G har jag förstått, men som sagt det är ju till 360, vet inte hur det är på PS3 😛

 4. Jonas skriver:

  Vänta du bara, jag kommer att chockera dig då jag väl får internet och min rank 8 helt plötsligt blir rank 13!

Skriv en kommentar