Sedan en tid tillbaka så tävlar jag och en vän mot varandra i samlandet av troféer på Playstation 3. Det vi tävlar om är att nå nivå 13 först, jag leder just nu men det är också något som gör mig orolig då jag alldeles för enkelt lutar mig tillbaka och tar det lugnt. Den som vinner blir hur som helst bjuden på en helkväll med middag och tillbehör av den andre, men mer än en köttbit och en fin grogg så anser jag att det är lite ära på spel.

Så nu vänder jag mig till er. Visst har jag ett par spel i hyllan som jag skulle kunna dra igång och plocka troféer i, men jag vill ha lite framförhållning också. När jag är färdig med Red Dead Redemption kommer jag inleda en hetsjakt för att nå nivå 13 rekordfort. Har ni några spel ni kan tipsa om? Till och med sälja eller donera mig? Lämna en kommentar eller skicka ett mail till kontakt@bitlof.se