Övrigt

En av Sveriges äldsta spelsajter går i graven

En av Sveriges äldsta spelsajter — Pulse.nu (tidigare Retry, och innan dess Spelbasen) — gick i graven idag. Själv har jag skrivit för sajten sedan 2008, och har mycket att tacka Pulse för. Utan Alexander Ekelund vet jag inte om jag någonsin hade blandat mitt intresse för skrivande med mitt intresse för spel — två teman som innan 2008 aldrig hade blandats på riktigt.

Men! Några av människorna bakom Pulse.nu går vidare mot nya outforskade områden. In träder SPELMEDIA.se — en sajt som bjuder på något som ingen svensk spelsajt försökt sig på förut. Här ska all — och då menar jag ALL — media från spel gå att finna. Om det släppts en ny trailer vet du att du kommer hitta den på SPELMEDIA. Vill du se de nya bilderna från spelet du längtar efter, vet du att du finner dem på SPELMEDIA. Sajten kommer även ha egetproducerat material, som inte går att se någon annanstans. Det är laserfokus på att leverera bilder, klipp, trailers och förhandstittar i större utsträckning än någon annan svensk sajt. Hoppas ni hakar på!

Inga kommentarer

 1. Peter skriver:

  Tråkigt att pulse lägger ner.
  Men samtidigt kan kanske Spelmedia bli lite mer unika och göra något annorlunda som blir riktigt bra det med.

 2. Tommy Håkansson skriver:

  Peter:
  Verkligen synd. Men jag tror massor på Spelmedia. Vet ingen annan svensk sajt med samma specifika fokus. Och utrustning för att producera eget och alldeles unikt material finns, så det kommer vara unika bilder och filmklipp. Det bådar gott, och jag hoppas den får uppmärksamheten som förtjänas. 🙂

 3. The Brit skriver:

  eget material låter svintufft! det verkar inte vara många som har det.

Skriv en kommentar