Jag saknar Jolt Cola. Varenda gång jag besöker Videohallen i Bollnäs och inser att de inte längre säljer drycken dör en liten liten del av mig.

Givetvis har jag länge letat ersättare, utan vidare lyckat resultat. Red Bull i all ära, men det är inte riktigt samma nördkärlek med en renodlad energidryck. Gamers, eller nördar om man så vill, behöver en egen nationaldryck – Red Bull kan aldrig bli den drycken.

Enter Extreme Cola. Samma tanke och koncept som Jolt Cola. ½ Cola, ½ energidryck.  Smakar givetvis inte lika bra, men det kan vara en vanesak också. Jolt Cola kommer troligtvis aldrig igen, och då fungerar Extreme Cola som ett hyfsat substitut.

Är inne på min tredje burk nu och iskall från kylen är den inte dum alls. Inte heller så dumt att den har en minst sagt attraktiv prislapp. 5 spänn på Willys kan man leva med.

Så jag ska nog köpa på mig ett flak i väntan på Jolt-colans återtåg. Med det får jag avrunda månadens mest intetsägande inlägg hittills. Tack för mig och trevlig helg!