Så här är det. Ända sedan julafton 1990, då jag fick mitt Game Boy, har jag haft med mig något handhållet att roa mig med när jag bajsar. Finns inget mer befriande än att klämma ute en rejäl en, samtidigt som man sätter ett nytt highscore.

I det lilla landet Japan, finns det tydligen folk som tänker på, ungefär, samma sätt som jag. Folk som jobbar på ett företag, med ett namn som ni kanske känner igen. SEGA. De har nämligen utvecklat spel som ska spelas när man kissar på en offentlig toalett. Än så länge verkar det (tyvärr) bara vara anpassat för såna som står upp och kissar. Toylets male urinal video game kallas det. Det finns fyra olika spel, ”Mannekin Pis”,  ”Graffiti Eraser”, ”The North Wind and Her” och ”Milk from Nose”.

Mannekin Pis, är väl inte jättemycket som ett spel. Där mäts det helt enkelt hur mycket man kissar, fast å andra sidan kan det kanske vara lite roligt under en krogrunda men sina vänner? Graffiti Eraser är ett spel, där du sanerar klotter. Självklart gör du det med ditt urin! I The North Wind and her, ska du med hjälp av din stråle blåsa upp kjolen på en kvinna. Ju högre tryck du har i strålen, desto hårdare ”blåser” det. Känns kanske inte helt politiskt korrekt? I det sista spelet, Milk from Nose, ska man försöka slå ut en annan spelare genom att blåsa mjölk genom näsan på motspelaren. Även detta är baserat på trycket från din stråle!

Självklart är det som så att du kan ha med dig ett USB-minne, så du kan spara dina resultat, och ta med dig till andra offentliga toaletter!

Så, vad säger ni? Visst skulle det vara fräckt om det stod en sån här på toaletten nästa gång du är ute och svänger dina lurviga och behöver tömma blåsan?