Då har det återigen blivit dags för oss på Svampriket, i samarbete med Electronic Arts, att presentera en fantastisk tävling, där ni våra kära läsare har chansen att vinna ett fantastiskt pris!

Redan den 27:e januari släpps det spel som mycket väl kan kandidera till GOTY 2011, iallafall om ni frågar mig. Jag pratar såklart om Dead Space 2. Självklart vill vi ge våra läsare chansen att komma över ett exemplar av detta spel. Men det är inte den vanliga trista utgåvan som står på spel! Nej, utan ni har nämligen chansen att lägga vantarna på ett alldeles eget exemplar av Dead Space 2 – Collectors Edition till Playstation 3!

 

Denna utgåva innehåller:

* Dead Space Extraction för första gången i full HD med stöd för PlayStation Move.
* Nedladdningsbar Unitology kostym och Force Gun, som ger Issac unika fördelar.
* Dead Space 2 original soundtrack på cd, en timmes musik sammanställt från spelet.
* Litografi av Visceral Games konstnär Brett Marting föreställande Necromorph.
* Nedladdningsbart vapen: Rivet Gun

Vad krävs då av dig, för att du ska ha en chans att vinna detta? Allt du behöver göra är att maila in en bild på dig, din pojkvän/flickvän, en vän eller ditt husdjur, när han/hon/det föreställer en Necromorph!

Du får mer än gärna använda dig av photoshop eller liknande, för att göra bilden extra Dead Spaceig, men om du gör det, vill jag gärna ha orginalbilden bifogad.

Maila ditt bidrag till ludde@svampriket.se Bifoga namn och adress dit den eventuella vinsten ska skickas. Senast den 26/1 klockan 23:59 vill jag ha ditt bidrag.

Lycka till