Recension

Ludde uppskattar skämt som handlar om din röv!

Jag måste säga det här och nu, på en gång! Jag gillar, verkligen gillar Bulletstorm! Det är så fantastiskt roligt på så många plan. Det har ett otroligt underhållande gameplay som lite enkelt kan beskrivas som en mix av Gears Of War och Singularity, med en gnutta (ja, du läser rätt Tommy) Vanquish. Det har ett persongalleri som säkerligen de flesta föraktar, men jag kan inte hjälpa att jag, just nu när jag skriver detta, har en liten crush på Grayson Hunt! Ingen kan leverera oneliners som han. Plus att han ser förbannat bra ut! Jargongen mellan honom och “cyborgen” Ishi Sato är alldeles, alldeles underbar.

Men nu ska jag inte krångla till det mer, utan helt enkelt ge er 10 anledningar till varför ni ska (eller inte ska?) inhandla detta spel.

 1. Bulletstorm är mysigt homoerotiskt.
 2. Du får kontrollera en jättestor radiostyrd robotdinosaurie.
 3. Du får poäng om du dödar någon, genom att skjuta denne i röven!
 4. Ljudet efter en “Gag-reflex”!
 5. Dicktits!
 6. Ungefär varann minut dras det ett skämt som handlar om någons röv.
 7. Du belönas om du stannar kvar på discogolvet.
 8. “Skill-shots” är ett genidrag!
 9. De flesta skämten om någons röv, går ut på att den ska misshandlas.
 10. DET ÄR SÅ JÄVLA ROLIGT!

Tangasolbränna FTW

 

Inga kommentarer

 1. blutt skriver:

  Måste införskaffa detta spel så fort jag har råd.

  Skjuta Röv <3

 2. AnderssonX skriver:

  Haha så jävla bra!

 3. Ina skriver:

  Hälften av punkterna får mig att vilja kasta mig över spelet omedelbums, men andra hälften får mig att vilja undvika det. Det får bli reabacken då!

 4. Niklas (Kraid) skriver:

  Provade demot och det var sjukt kul, men var ändå lite tveksam, men nu har du sålt det till mig! Jag har en vag känsla av att vi har väldigt lik humor ^_^

 5. Spel-Malmer skriver:

  Bulletstorm är riktigt nice over the top action. Men robotdinosurien var sådär. Sången och talet över den dock. Guld! Och Trishka är stencool! “Shepard!”.

  Tyvärr blir spelet ibland lite repetetivt i fienderna. Men det avhjälps snabbt av nån gigantisk set-piece som skakar om allt.

 6. Tommy Håkansson skriver:

  För att vara ett lättsamt arkadspel känns det som att man måste fördjupa sig väldigt mycket. Alla dessa kombinationer, alla dessa sätt att döda, det känns som att man måste repetera och nöta banorna för att få så höga poäng som möjligt. Lära sig mönster, fiender och miljöer. Jag vet inte om det här är ett spel som jag vill investera den tiden i. Dessutom verkar det inte finnas något ordentligt multiplayer. 🙁

 7. Tobbe Borg skriver:

  Jag beställde spelet så fort jag läst, sen läste jag kommentarerna och ångrade mig lite. Men alla spel där man kan skjuta någon i röven är ett bra spel, ifall ni frågar mig.

 8. Tuve skriver:

  Måste… ha… det här spelet!

 9. Ludde Lundblad skriver:

  @Tobbe – Du kommer inte ångra dig 🙂
  @Tuve – Yes, you must!

 10. Tobbe Borg skriver:

  Snygga miljöer, riktigt roliga dialoger (Kill our dicks? What does that even mean? I’ll, ah, I’ll kill your dick! Yeah, how does that feel!?) och högt tempo, men lite för stressigt. Ingen tid för skillshots för min del, fick koncentrera mig på att överleva istället. Men, jag var jävligt trött och somnade 2 sekunder efter jag tryckt på pausknappen så jag får ge det en till chans idag. 🙂

 11. Ludde Lundblad skriver:

  @Tobbe – Jag fick sänka svårighetsnivån för att ha tid för att göra awesome skillshots 😛

 12. Tobbe Borg skriver:

  Ahh, bra idé. Spelar på normal, tror jag, men jag är rätt så kass och dör lite då och då – så en sänking på svårighetsgraden kanske inte hade varit fel.

  Varit kul att snacka lite skit över live någon gång btw, du och Tommy verkar vara sköna snubbar.

 13. Ludde Lundblad skriver:

  Det är nåt jag gillar med spelet, att man kan sänka å höja svårighetsnivån när man behagar 🙂

 14. Tobbe Borg skriver:

  Haha, buuurn. 😀

Skriv en kommentar