Hur många gånger har man inte rent hypotetiskt slängt ihop två eller fler karaktärer i en strid, för att sedan sia om vem som skulle vinna? Allt från Batman Vs. Stålmannen till Tony Tiger Vs. Tiger Woods har flugit förbi i mitt huvud, men tyvärr har jag sällan fått några konkreta svar, eller statistik som visar på varför den ena är bättre än den andre.

Men tack vare Internet, en ordentlig dos fritid och en vild fantasi så har dock gänget bakom videopodcasten Death Battle försökt råda bot på detta i-landsproblem. I deras show är det just dessa fighter som får ta plats, man reder ut samtliga karaktärers bakgrund och attribut, för att sedan grafiskt visa resultatet. Deras deltagare har kanske inte alltid varit så vridna och konstiga som mina egna, men de är minst sagt på god väg.

I videon här ovan ställs några av mina största barndomsidoler mot varandra, där Leonardo, Michelangelo, Rafael och Donatello gör upp i en blodig och väldigt avgörande fight. Nu kanske jag råkar tycka lite annorlunda än vad skaparna om dessa fyra karaktärer, men när genomförandet är så pass bra är det svårt att vara negativ.

Se mer Death Battle här