Speltid: 31 timmar
Nuvarande level: 24

– Mitt spelande har som ni säkerligen märkt stagnerat, så även mitt bloggande. Privatlivet kommer ändå i första hand. Ibland.

– Men, jag är nära slutet nu. Hela gruppen är samlad (även Legion) och de har alla mitt förtroende. Många roliga uppdrag fanns att hämta, att charma och förföra en Justicar var det absolut svåraste.

– Jag har vid ett flertal tillfällen belyst och gratulerat Bioware för att de gjort så delikata DLC-paket. Detsamma kan tyvärr inte sägas om Firewalker-uppdragen, som mest kändes som slöseri av min tid.

– I andra ringhörnan har vi samtidigt ”Lair of the Shadow Broker”, som var otroligt roligt, långt och episkt. När själva uppdraget var över fick jag också tillgång till tonvis med information, ibland användbar men alltid underhållande.

– The Illusive Man är svår att placera. Han känns som arkitekten i The Matrix, korsad med cancermannen från Arkiv X. Men jag gillar hans kontor.

– Det har sagts förut, men man bör aldrig, ALDRIG spela Mass Effect 2 med tidspress. ”Jag ska bara”-syndromet går inte väl i hand med normal dygnsrytm och fast anställning.

– Sett över hela min grupp känns Zaeed definitivt som den minst givande. Han är arg, det fattar jag, men mycket mer än så tillför inte den ärrade mannen.

– Romansen mellan mig och Miranda kryper allt närmre. Om man ska lyssna på henne så är det bara en tidsfråga innan hon och jag utbyter köttsliga lustar.

– Det smärtar mig att Thane kommer dö. Jag är en sucker för Cinderella-stories så jag ser gärna att man på något sätt kan rädda denna karaktär i framtida DLC-paket eller i höstens uppföljare.

– Eftersom jag under min första runda blivit upp över öronen förälskad i Vanguard-klassen har jag svårt att bestämma mig vad jag bör satsa på under mitt andra varv. Vad tycker ni? Finns det någon som håller samma klass?