När det nu viskas om en nya stationära konsoler från både Microsoft och Nintendo så har jag svårt att se hur framförallt Nintendo ska kunna upprepa den succé som de prickade in med sitt Wii. Fool me once, liksom.

Sen slår det mig att det inte direkt var första gången företaget rönte framgångar. I videoklippet ovan visas den första fasen i den explosion som företaget stod för när de introducerade Nintendo Entertainment System för den amerikanska marknaden. Och även om det är stor skillnad på då och nu så är det väldigt många ord och fraser som känns igen även på senare år.

Nintendo är alltid Nintendo och även om jag tror att deras nya konsol inte kommer sälja så bra så att den finns på varje ålderdomshem, så tror jag definitivt att maskinen kommer sälja. Och folk kommer, även då, vara Nuts for Nintendo.