Grattis till Niklas Ohlsson som vann lottningen! Vattenflaskan, bandanan och Xbox 360-versionen av spelet är på väg till dig så snart som möjligt! Tack också till de 41 andra deltagarna, bättre lycka nästa gång. 🙂

 

Nu har det än en gång blivit dags för oss här på Svampriket att hålla i en tävling. Denna gång är det i samarbete med Bethesda och de låter oss tävla ut ett litet fräckt Brink-paket, innehållandes spelet Brink till valfritt format (360, PS3, PC), en Brink-vattenflaska och en Brink-bandana! Inte ett jättetrist prispaket!

Som de flesta av er vet har Tommy skrivit både positivt och (väldigt) negativt om spelet i fråga, men han har stora förhoppningar på att det gratis dlc som snart kommer ska styra upp saker och ting, så att Brink kan bli det spel det har potenial att vara. Så ta chansen, och hoppa på tåget!

Vad behöver du då göra för att ha chansen att vinna detta? Jo, du ska helt enkelt svara på följande frågor, och du ska svara rätt:

Fråga 1:
Under E3 presenterade Nintendo sin nya spelkonsol/kontroll, som kommer släppas någon gång under 2012. Vad heter den?
1. Nintendo Super Wiirtual CubeBoy System HD 1080
x. Wii U
2. Fuck U

Fråga 2:
Till vilket format vill du ha Brink, om du skulle vinna?
1. Xbox 360
x. PC
2. Playstation 3

Fråga 3:
Kommer Svampriket 2.0 någonsin att lanseras?
1. Ja! Belive the hype!
x. Kanske
2. Nej! Don’t belive the hype!

 

Skicka ditt svar till tavling@svampriket.se
Senast tisdag 14/6 klockan 12:00 vill vi ha ditt svar. Lycka till!