Denna vecka rundar vi av den andra säsongen av Retroresan. Något som under denna säsong har vuxit till sig till en väsentlig och mer framträdande del av våra avsnitt är musikpausen och därför tycker vi att det skulle vara passande om ni fick vara med och välja ut en av de musikpauserna som vi kommer ha i säsongsavslutningen.

Nedanstående lista är samtliga låtar (tillgängliga på Spotify) som spelats i musikpausen under säsong 2. Ta en funderare, gör ert val och kommentera sedan vilken som varit bäst. 

Ladda hela listan i Spotify

 

Vid 19:00 torsdag kväll räknas rösterna.

 

UPPDATERING:

Som ni säkert redan märkt av så blir vår säsongsfinal försenad. Detta grundas i mycket jobb och en vilja att inte släppa något halvgjort. Vi hoppas ni har överseende med detta, vi jobbar på så fort som vi bara kan. Röstningen är i alla fall avslutad och rösterna är räknade. Vilken låt det blev märker ni när avsnittet väl kommer ut.