Information

Rösta på din favoritmusik

Denna vecka rundar vi av den andra säsongen av Retroresan. Något som under denna säsong har vuxit till sig till en väsentlig och mer framträdande del av våra avsnitt är musikpausen och därför tycker vi att det skulle vara passande om ni fick vara med och välja ut en av de musikpauserna som vi kommer ha i säsongsavslutningen.

Nedanstående lista är samtliga låtar (tillgängliga på Spotify) som spelats i musikpausen under säsong 2. Ta en funderare, gör ert val och kommentera sedan vilken som varit bäst. 

Ladda hela listan i Spotify

 

Vid 19:00 torsdag kväll räknas rösterna.

 

UPPDATERING:

Som ni säkert redan märkt av så blir vår säsongsfinal försenad. Detta grundas i mycket jobb och en vilja att inte släppa något halvgjort. Vi hoppas ni har överseende med detta, vi jobbar på så fort som vi bara kan. Röstningen är i alla fall avslutad och rösterna är räknade. Vilken låt det blev märker ni när avsnittet väl kommer ut.

Kommentarer

 1. Trazh skriver:

  En hel del tips känner man igen! 😉
  Men jag röstar för
  Parry Gripp – The Girl At The Videogame Store
  (har för mig att det var Ludde som valde den när han gästade?)

 2. SpeLinnea skriver:

  Anamanaguchis Fast turtle!

 3. jkgatling skriver:

  Svårt att ge nån annan än Parry Gripp min röst 😛

 4. Ludde Lundblad skriver:

  Hmm, jag ser inte den låten jag valde när jag var gäst i programmet? 😉
  Men iallafall, jag röstar på Club Villian, såklart!!!

 5. Niklas Sintorn skriver:

  Horse the Band! Måste tacka som fan för tipset om det underbara bandet! Ni har haft många bra låtar under säsongen, men den tilltalade mig och min musiksmak bäst. Jag är väl rätt säker på att den inte kommer få speciellt många röster, men den får åtminstone min 🙂

 6. blutt skriver:

  Röstar också på Horse the Band, bara för att Nicke vill höra dom 🙂

 7. ReDead skriver:

  Misstänker att min röst inte räknas här också, då jag röstade på Facebook, men The Somnambulist i alla fall. 😉

 8. Lance McCloud skriver:

  Får rösta på Anamanaguchi, Fast Turtle. Var tack vare att ni spelade den som jag fick upp ögonen för deras låtar.

 9. Nidde Nedelius skriver:

  Med så mycket bra och varierad musik är det ett svårt val. Då jag har fötterna i en moshpit, bandana och sneställd keps på huvudet och glowsticks i händerna är jag väldigt kluven emot ens vilken inriktning jag bör lägga min röst. Rockern i mig säger att det är Casiokids rockiga drum-n-bass som är rätt, medan Random släpper bäst rhymes. Bäst koppling har jag till Advantage, men det är inte bäst låt. Sam Hart är enligt mig innovativast. I slutändan blir det ändå så att min röst hamnar på elektrovärldens senaste stjärnskott med motivering att den var fetaste upplevelsen denna säsong utanför Retroresan, på DefQon.1 tillsammans med 60.000 andra:

  Skrillex – Scary Monsters & Nice Sprites

  Dock borde det har varit Skrillex – Reptile som spelats 😉

 10. Tobias Andersson skriver:

  Philter – 8-bit smiles!

 11. Marcus skriver:

  röstar på Philter – 8-bit smiles

 12. Edholm skriver:

  Unicorn Kid – 8 bytes

 13. thaDameer skriver:

  Skrillex – Scary Monsters And Nice Sprites

Skriv en kommentar