Gillar du Svampriket? Det hoppas vi att du gör om du ändå är här och läser.

Gillar du livestreams på Twitch?

Då har vi goda nyheter.

Vi började leka med vår twitchkanal lite lätt när flera av oss uppgraderade vår maskinpark till den nya generationens konsol. Sedan dess har vi även hottat upp hårdvaran på den renodlade captureutrustningen, så plötsligt är det ännu lättare att kabla ut våra skills och icke-skills i Gud vet vilka spel vi hittar på. Vi kan streama allt nu!

Därför har ett beslut tagits och en ambition formats:

Vi ska sända TV-spel live, via internet, varje lördagkväll, till era ögon!

Spel kommer vara allt mellan retro och newgen och tid är varierande eftersom det inte är helt lätt att få tid att klaffa. Men någon gång på lördag, eller redan innan, kommer infon på sociala medier när vi ska sätta igång!

Så se till att ha ert lördagsgodis of choice redo för redan nu på lördag sätter vi igång på Svamprikets twitchkanal. Den hittar ni HÄR!