Operation Platinum är ett pågående projekt som jag drog igång tidigare under året. Vad det i korta drag går ut på är att dess deltagare ska samla in totalt 10 Platina-trofeer innan årets slut. I nuläget är vi tre fyra personer som deltar, men tanken är att betydligt fler gärna får vara med och jaga, därav detta inlägg.

En Platina-trofee är alltså den belöning som man får när man låst upp alla andra troféer i ett spel till Playstation 3. En del är enkla, andra svårare men en röd tråd genom detta projekt är att vi väljer ut de platinas vi vill ha med omsorg. Det finns ingen poäng i att spela spel enbart för troféernas skull. Man ska kunna känna sig nöjd med sin platina, de ska representera väl investerad tid och något som man kan känna sig stolt över.

Operation Platinums delatagare just nu:

Anders Brunlöf


Antal platina: 6 – Heavy Rain, Dantes Inferno, Sly Cooper 1 (Sly Cooper HD-Collection), Batman: Arkham Asylum, InFamous, InFamous 2
Jobbar just nu med: Uncharted 2, Burnout Paradise, God of War. God of War 2

Jonas Söderström


Antal Platina: 4 – Borderlands, Fallout 3, Uncharted 2, InFamous.
Jobbar just nu med: Demon’s Souls, Final Fantasy XIII

Tobias Andersson


Antal Platina: 7 – God of War, God of War 2, God of War 3, Uncharted, Portal 2, InFamous, Uncharted 2
Jobbar just nu med: Ratchet and Clank: A Crack in Time, InFamous 2

NY! Markus Persson


Antal Platina: 8 – Castlevania: Lords of Shadow, Heavy Rain, Split/Second, Final Fantasy XIII, Spare Parts, Trine, LittleBigPlanet och Burnout Paradise
Jobbar just nu med: BioShock, Buzz: Quiz TV

Observera att tanken med detta projekt inte är att tävla mot varandra, som i min tidigare tävling. Här handlar det snarare om att uppmuntra, stötta och tipsa så vi alla når det mål vi satt upp. Nästa år kommer vi troligtvis fortsätta med att sätta upp nya mål.

Vill du vara med?

Givetvis vore det jättekul om någon av er också skulle vilja delta i detta projekt. Vill ni göra det är det bara att höra av sig till mig via kommentarerna här nedan, eller genom att maila till anders@svampriket.se.