Det är sommar och sol, vilket innebär att många av oss inte hänger så mycket framför våra datorskärmar som vi kanske gör under de lite mörkare och kallare årstiderna. Det betyder att Svampriket kommer gå lite på sparlåga jämfört med vårt vanliga tempo. Störst inverkar kommer det här ha på våra gästbloggsinlägg som vanligtvis brukar dyka upp varje lördag. Det betyder att vi inte kommer vara så aktiva med att arrangera gästbloggande. Men det betyder inte att du som vill gästblogga inte kan fortsätta skicka in texter om du har något du vill få publicerat på Svampriket. I så fall är det bara att slänga iväg ett mail med din text till antingen info@svampriket.se eller till vår primäre gästbloggsfixare anders@svampriket.se.

Vi planerar att vara tillbaka med full uppdateringsfrekvens och normalt gästbloggsschema någong gång kring slutet av augusti, förmodligen i samband med Gamescon. Det kommer självklart komma upp några inlägg i veckan på Svampriket, men vi tycker allra mest att ni ska sola, bada, äta gott och spela mycket bärbart resten av sommaren! 🙂