Alldeles nyss rensade jag ut min PS3-hårdisk på över 60 GB med onödigt material. Installationer av avklarade spel och demo-verioner av redan släppta spel är inget jag behöver – framförallt inte nu.

Jag har alltid varit nöjd med Playstation Plus. Eller nja, när jag först skaffade min prenumeration så tog det endast någon vecka innan Playstation Network slocknade och låg nere en längre tid, men sedan dess har jag alltid fått valuta för de pengar jag spenderat. Detta kommer definitivt inte ändras nu, för som det deklarerades under Sonys E3-konferens så är Playstation Plus på väg att bli ännu bättre. Se videon här nedan:

Eftersom många av er säkerligen lider av Internet-ADHD och inte såg hela videon ska jag förklara det så enkelt som det bara går för er. Playstation Plus-medlemmar erbjuds 45 gratis spel per år. Dessa är dessutom (inte bara) små skitspel som ingen vill spela. De jag just nu laddar ner och installerar är;

Detta är några av de spel som erbjuds gratis denna månad. Det finns dessutom fler riktigt bra titlar som jag redan sitter på. Dessutom kommer fler titlar att tillkomma och även om det är svårt att sia om hur kvalitén på dessa kommer vara så går det inte att förneka att det är en bra deal det handlar om, inte minst då ett år Playstation Plus endast kostar 480 kronor.

Jag vet att jag ofta prisar Sony och Playstation 3, men finns det verkligen någon därute som inte tycker detta är en suverän deal?