Skitsnacksblogg

Solsidan – Säsong 3 hittils

När Solsidan började rulla på TV4 var det ett av de programmen som gav kanalen lite frisk vind i deras vingar, tillsammans med framförallt Så mycket Bättre (som snabbt började kännas gammalt under säsong 2).

Den andra säsongen höll samma höga klass som den inledande och givetvis blev jag glad när en tredje säsong utlovades. Samtidigt började dock en skeptisk känsla sprida sig i kroppen och den har under inledningen av tredje säsongen börjat ta fäste allt mer.

Framförallt känns allt lite urvattnat och utsmetat. Karaktärerna håller inte för hur mycket exponering som helst och min farhåga är att man helt enkelt lär känna dem för bra, precis som i fallet med How I met your Mother – när alla karaktärer, störande som underhållande, är utstuderade finns det inte så mycket mer att komma med.

Det kan hända att jag tar ut för mycket i förskott nu och jag kommer troligtvis fortsätta följa serien säsongen ut. Men just nu känns det inte som jag vill följa med in i en fjärde säsong.

Kommentarer

  1. Oskar skriver:

    Jag tycker att säsong 1 var mycket underhållande, tyvärr anser jag dock att förfallet var totalt redan under säsong 2 av Solsidan. Nu är säsong 3 här och det blir ännu tydligare att idéerna är slut. Det kan även vara så enkelt att man slutade basera skämten på samma saker som i säsong 1, jag tycker de skämten var bättre uppbyggda. I säsong 2 och framåt känns det som man mest går till de enkla skämten för utdelning och de gör det inte speciellt bra.

Skriv en kommentar