Jag läste Malins text om Fake Gamer Girl. Sen bestämde jag mig för att läsa på lite till. Så det gjorde jag. Och nu har jag kommit till en slutsats: jag är ingen nörd. Inte på riktigt. Jag uppfyller inte kraven.

Jag har aldrig varit med om något direkt utanförskap. Jag flydde inte till spelen för att undvika andras ogillande och jag upplevde aldrig något ogillande på grund av mitt intresse. Jag har i princip inte läst en serietidning, inte sett någon större mängd anime, aldrig spelat analoga rollspel eller lajvat.

Jag kan inte fixa en datorn. Kan knappt installera simpel programvara. Tekniska termer får mitt huvud att snurra. VPN-inställningar? Fråga inte mig.

Jag är ett historielöst glin. Min första konsol var en Playstation 2 och jag har aldrig gett mig ut på någon Retroresa™. Det är ungefär som att kalla sig litteraturvetare utan att ha läst några böcker äldre än första Harry Potter.

Jag spelar inte heller lika mycket som majoriteten av er antagligen gör. Med tillfälligt undantag för Anders så spelar jag troligen minst på Svampriket. Jag har missat skrämmande många spelfenomen. Jag har aldrig spelat något från varken Bioware eller Blizzard.

Jag började inte skriva om spel på grund av det brinnande intresset. Jag bloggade om dumheter och bara råkade få ett erbjudande att skriva om spel. Det bara blev. Jag kan antagligen mindre än majoriteten av er som läser detta. Jag är en fejk. På låtsas.

LOL JK jag är snubbe, ingen bryr sig.