Krönika

Idiot Nerd Guy

Jag läste Malins text om Fake Gamer Girl. Sen bestämde jag mig för att läsa på lite till. Så det gjorde jag. Och nu har jag kommit till en slutsats: jag är ingen nörd. Inte på riktigt. Jag uppfyller inte kraven.

Jag har aldrig varit med om något direkt utanförskap. Jag flydde inte till spelen för att undvika andras ogillande och jag upplevde aldrig något ogillande på grund av mitt intresse. Jag har i princip inte läst en serietidning, inte sett någon större mängd anime, aldrig spelat analoga rollspel eller lajvat.

Jag kan inte fixa en datorn. Kan knappt installera simpel programvara. Tekniska termer får mitt huvud att snurra. VPN-inställningar? Fråga inte mig.

Jag är ett historielöst glin. Min första konsol var en Playstation 2 och jag har aldrig gett mig ut på någon Retroresa™. Det är ungefär som att kalla sig litteraturvetare utan att ha läst några böcker äldre än första Harry Potter.

Jag spelar inte heller lika mycket som majoriteten av er antagligen gör. Med tillfälligt undantag för Anders så spelar jag troligen minst på Svampriket. Jag har missat skrämmande många spelfenomen. Jag har aldrig spelat något från varken Bioware eller Blizzard.

Jag började inte skriva om spel på grund av det brinnande intresset. Jag bloggade om dumheter och bara råkade få ett erbjudande att skriva om spel. Det bara blev. Jag kan antagligen mindre än majoriteten av er som läser detta. Jag är en fejk. På låtsas.

LOL JK jag är snubbe, ingen bryr sig.

Kommentarer

 1. Frances skriver:

  *tar fram högafflar och facklor*
  HEY A FAKE NERD GUY OVER HERE!
  *tumble weed*
  *går hem*

 2. Hamsternator skriver:

  Detta är inte riktigt okej. Alla kan inte kunna allt, men att inte kunna fixa datorn själv? Nej där kom droppen som fick bägaren att bugga ur. Inte okej alltså >:(
  Det blir bakläxa på det här 😉

 3. SpeLinnea skriver:

  Men det är bara att vänta tills du kan spela spelen med åldersgräns 18+ så kommer du säkert spela mer!

 4. Tommy Håkansson skriver:

 5. Skuldvärjan skriver:

  Blir så upprörd av det här att jag skulle kunna smälla till någon!
  http://i.imgflip.com/7f4d.gif

 6. Bästa giffen Ävvah, Skuldvärjan!

 7. Azzar Astronaut skriver:

  Haha verkligen fin gifbild 🙂

 8. Malin skriver:

  Giffen behöver heta typ “Samson Disaproves” Eller “Googla själv!”

 9. Alex skriver:

  Okej, har försökt vara uppmärksam idag:
  http://cheezburger.com/6798316800

  haha okej rätt dålig, men det skiljer typ 8 år. Nej, jag har inte någon vendetta mot Tommy.

  Håll med om att den här är lite skön ändå:
  http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/440/675/2b6.jpg

 10. Tommy Håkansson skriver:

  Haha! Vill bara påpeka att jag är aningen orättvist felciterad, och faktiskt frågade Ludde som i sin tur var den som kom med påståendet! :p

 11. Linus Svensson skriver:

  Alex:
  1. Hahahahaha!

  2. Jag förstår precis vad den bilden försöker säga, att det handlar om en ickenördig “invasion” av nördkulturen, men faktum är att det är en kritik som i princip enbart riktas mot tjejer. Det är ingen slump att det är “idiot nerd girl” och inte “idiot nerd guy”. Vissa använder det säkert som bilden säger, men tyvärr är det så att misstron oftast drabbar tjejer, oavsett hur mycket “riktiga nördar” de är. Killar blir aldrig ifrågasatta på samma sätt, eller jag blir det i alla fall inte, vilket texten handlar om. Jag är mycket mindre “nörd” än många tjejer jag känner, ändå blir de infrågasatta mer än jag blir.

 12. Otto skriver:

  Oj! Den där gif:en skär i hjärtat!

Skriv en kommentar