Det är inte bara spelvärlden som trampar vatten just nu. Även om Hollywood blomstrar när det kommer till superhjältar och stora budgetar så verkar det på andra håll ta slut på idéer. Uppföljare är mer frekvent än någonsin, och idag befinner vi oss i en period där man ska göra en uppföljare eller remake på allt.

Förstå mig rätt, jag har egentligen inget emot att man gör en ny Total Recall 2012. Jag har inte sett den ännu(ska se den under natten) och är givetvis taggad på nya Star Wars-filmer. Men någonstans borde man dra en gräns.

Långt, långt bortanför den gränsen står en uppföljare till Twins (1988). Men det sket man i, för nu har en uppföljare på Arnolds/Devitos fjompiga komedi bekräftats. Filmen ska kallas Triplets och Arnold/Devito kommer reprisera sina roller. Utöver det kommer en tredje bror adderas till mixen, därav namnet. Det är också redan klart vem den tredje brodern blir.

Eddie Murphy.

(Konstpaus)

Visst kan jag ha jättefel i mina föraningar här. Filmen kanske blir jätteskoj och fyndig och så. Men när jag såg nyheten tidigare ikväll blev jag bara bitter. Finns det inget annat dessa skådespelare, manusförfattare och regissörer kan göra? Är idé-torkan så brutal?