När Steve Jobs lämnade oss blev det såklart intressant för diverse olika bolag att göra film om mannens historia. Jag visste att Sorkin skrev på något med Steve Jobs som tema, också att Kutcher ska spela Steve i en annan film; jOBS. Men jag hade innan idag ingen koll på iSteve, där Justin Long spelar Apple-profilen.

Denna film producerades av humorsidan Funny or Die, och sägs ha en mer parodisk ton än vad de tidigare nämnda filmerna ska ha. Jag såg filmen nu under morgonen och det kan du göra, den ligger nämligen ute helt gratis på tidigare nämnda sida. Och det är väl det enda positiva jag egentligen kan säga om filmen.

Jag vet egentligen inte vad jag kunde förvänta mig, rolig var filmen definitvt inte. Skämten kändes ruskigt stela och förutsägbara på flera mils avstånd. De 78 minuterna kändes urvattnade och även om det säkert såg roligt ut på papperet så var det inte ett dugg kul att se Bill Gates och Steve Jobs brottas när det väl visades upp i filmen. Man missar helt enkelt poängen fullkomligt, man säger inget annat än nonsens och en massa onödigt trams.

Vill du själv ge filmen ett försök kan du göra det på FunnyOrDie.com