Skitsnacksblogg

Den här, den är bara Skitsnygg!

Sommaren är här. Och kanske har du lyckats prickat målet med Beach 2013, eller så har du dragit på dig några extra hekton efter en extra Yoshis Island? I vilket fall som helst så är jag nästan säker på att du skulle behöva en ny snygg tröja.

Och vilken tur då att vi på Svampriket har det åt dig, just här. Vår huskonstnär Anna svängde en illustration för Skitsnack i syftet att sprida podcasten. Vi tyckte den blev så fin att vi ville ha den på en av våra t-shirts! Fast vår shop är ju mångsidig, så vill du hellre ha en tavla, canvas, hoodie eller tygpåse går ju det minst lika bra.

Och som ni säkert redan vet så går ju allt överskott till välgörenhet, så förutom att klä dig snyggt så ger du dessutom en hjälpande hand. Vi tjänar inget på vår shop, men vi får åtminstone Sverige att se lite snyggare ut!

Köp den, eller någon av våra andra snygga produkter i vår shop.

Kommentarer

  1. Cazziewabbie skriver:

    Request för en Retroresan t-shirt: Anders och Samson i ett rosa tåg sittandes tjoande bredvid Mega man som är lokförare och massa andra grymma karaktärer uppe på tåget, typ Samus, Mario, Abobo och Arthur från Ghosts n Goblins som ser allmänt badass ut. Längre fram på rälsen ska Tintin ligga fastspänd, sprattlande med munkavle och panikslagna ögon..

    Skulle vara fantastiskt om någon kunde göra ett konstverk av detta 😀 Själv är jag för dålig på att rita tyvärr 🙁

    Kramkalas Retroresan – en RÄTT bra podcast!

Skriv en kommentar