Sommaren är här. Och kanske har du lyckats prickat målet med Beach 2013, eller så har du dragit på dig några extra hekton efter en extra Yoshis Island? I vilket fall som helst så är jag nästan säker på att du skulle behöva en ny snygg tröja.

Och vilken tur då att vi på Svampriket har det åt dig, just här. Vår huskonstnär Anna svängde en illustration för Skitsnack i syftet att sprida podcasten. Vi tyckte den blev så fin att vi ville ha den på en av våra t-shirts! Fast vår shop är ju mångsidig, så vill du hellre ha en tavla, canvas, hoodie eller tygpåse går ju det minst lika bra.

Och som ni säkert redan vet så går ju allt överskott till välgörenhet, så förutom att klä dig snyggt så ger du dessutom en hjälpande hand. Vi tjänar inget på vår shop, men vi får åtminstone Sverige att se lite snyggare ut!

Köp den, eller någon av våra andra snygga produkter i vår shop.